A Travellerspoint blog

When You Wish Upon A Star

sunny 27 °C

Aftenen forinden, havde vi fundet ud af at Disneyland åbnede klokken 8 og lukkede til midnat, så børnene ”sprang” ud af sengene omkring klokken 7, og efter lidt morgenmad, stod vi i parken tidlig morgen.

Da de levende prinsesser havde fyldt meget i begge børns omtale af Disneyland, var denne forlystelse det mest ideelle sted at starte. Med at stå i kø. Der er mange lange køer i Disneyland – og det er ikke Nora Malkeko og familie vi her mener! Men vi var væbnet med god tålmodighed, og vi kom godt fra start med 3 levende prinsesser – desværre de samme 3 slags fra sidste besøg, Ariel, Jasmin og Bell. Søde piger i øvrigt.

Herefter gik turen videre til Peter Plys m/venner, reservation af FastPass til Indiana Jones adventure senere på dagen, Tarzan Treehouse, Mickey´s Toontown, Alice i eventyrland, Dumbo, Goofy´s playhouse, Donalds boat, Minnie´s hus, Roger Rabbit´s Car Catoon, Mickey´s hus, videre over I Fantasyland og ind og se en klassiker ”its a small world”. Pinnochios Daring Journey, Snehvides ”scary adventures”.

DSC02554.jpg
2 smilende piger

DSC02562.jpg
Signe og Goofy

DSC02578.jpg
Så fandt vi Peter Plys

DSC02582.jpg
- og tigerdyret

DSC02603.jpg
Kage til kaffen?

DSC02688.jpg
Havefeen og 2 elverbørn

DSC02699.jpg
Så lykkedes det at se nogle nye prinsesser.

Paraden midt på dagen fik vi ikke set for 3 uger siden, så vi havde denne gode oplevelse til gode. Alle figurerne og dansere fra High School Musical. Fremragende oplevelse. Paraden senere på dagen fik også vores deltagelse – til stor fornøjelse for os fire.

DSC02673.jpg
Parade i Disneyland

DSC02675.jpg

DSC02709.jpg
Signe fik malet ansigt

DSC02717.jpg
Det er ren magi

DSC02752.jpg
Aftensmad hos Chip & Dale

Efter fyrværkeriet og 2 afsluttende ture i StarTours (Flysimulator), var vi klar til at gå de sidste 2½ blokke hjem. Klokken var også blevet 12 – midnat.

Posted by SMLJ 09:29 Archived in USA

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint