A Travellerspoint blog

Rush hour gennem L.A

sunny 27 °C

Efter udtjekning fra motellet, kørte vi ned i Santa Barbara - downtown. Byen er et pragteksemplar på en sommer/badeby, hvor det kunne være rart at have bolig, lig Monterey.

Vi parkerede bilen tæt ved State St. og gik videre herfra til Stearns Warf. En mole hvor restauranter og lystfiskere nyder livets stille gang. I Stillehavet ud for Californiens kyst er der en stor koncentration af hvaler på gennemfart.

DSC02496.jpg
En søstjerne har forvildet sig op på broen

Lisbeth havde et stort ønske om at komme ud at se hvaler her, men efter at have rådført sig med ”Pirate Cruises”, kunne piraten fortælle at det var et par dage siden der var observeret hvaler og delfiner i farvandet. Men der var masser af søde søløver! Nu havde vi set masser af søløver i både New Zealand og Californien, så Lisbeth måtte ærgerligt konstatere, at vi har en grund til at rejse ud igen.

DSC02499.jpg
Pirater i Santa Barbara

DSC02519.jpg
Tilbage i varmen - dejligt

Efter en pizza på en nærliggende restaurant og en gang strandfodbold (vi må jo i form igen!), satte vi os ud på One O One – south, med retning mod L.A.

DSC02505.jpg
Kan han sparke Danmark til VM eller hvad?

Vi troede, vi var i god tid med hensyn til myldretiden i L.A. Vi tog grueligt fejl. Turen på de 100 miles gennemførte vi på 3 timer uden stop. Trafikken her i L.A., får motorvejene omkring København til at ligne villaveje på en søndag eftermiddag. Det er bare at læne sig tilbage og nyde bilerne i alle afskygninger. Måske lidt lettere, når man er i bilbranchen.

DSC02521.jpg
Velkommen til L.A.

Vi ankom til Super 8 – Motel ved 18-tiden, og sprang direkte i poolen for at blive kølet lidt ned i igen, og varmet op i det tilhørende spabad. Udendørs selvfølgelig. Motellet ligger i øvrigt på Disneyland Drive.
Sidst på aftenen, da Disneyland skød det daglige fyrværkeri af, konstaterede Signe hurtigt og udbrød – vi er i Disneyland.

Og ja vi var i Disneyland – igen. I hvert fald 2 blokke derfra.

Vi havde spurgt børnene adskillige gange i den sidste uges tid, hvad de bedste oplevelser havde været og hvad de gerne ville opleve igen. Hver gang var svaret "Disneyland". Vi ville holde det som en hemmelighed, og være det som en overraskelse til dem. Men da Signe afslørede hemmeligheden, blev de ellevilde og omfavnede os med kys og kram. Stor, stor jubel. Men svært at få dem til at sove, for nu kom alle oplevelserne frem fra sidst som de gerne ville igen og hvad de ikke nåede sidst. Som at vi denne gang skulle se Peter Plys og co. og de 4 andre prinsesser.

Som en bonus til os alle, specielt til Signe og Mikkel, havde vi besluttet at et af de sidste kapitler på vores jordomrejse skulle være i selskab med Donald, Goofy, Chip & Dale og alle de andre ovre i Disneyland. Børnene var ovenud glade og myldretidstrafikken tidligere på dagen, var nu blot nogle bogstaver i vores rejseblog.

Posted by SMLJ 09:27 Archived in USA

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint