A Travellerspoint blog

The Good Old Days Celebration

sunny 23 °C

The Good Old Days Celebration. Hen ad formiddagen kørte vi gennem Monterey by, til bydelen Pacific Grove. Vi havde fundet ud af at Pacific Grove ville danne ramme for en fest med temaet "The Good Old Days Celebration." Amerikanernes historie går ikke så langt tilbage, så muligvis nogle af jer læsere, kan huske tiden med glæde – det kan beboerne i Pacific Grove i hvert fald – for de gav den gas.

DSC02358.jpg

DSC02363.jpg
Sheriffen til hest

DSC02367.jpg
Kender I ham?

DSC02372.jpg
Musik

DSC02377.jpg
Politiet var også til stede

Der var et flot optog i bedste amerikanske stil med gamle og nye amerikaner biler og udklædte borgere i sjove kostumer. Det var lidt som om det var en film som kørte forbi.
Efter optoget var der boder gennem hovedgaden, brandbilerne var polerede som vi bl.a. besteg , og Mikkel var inde at sidde i en politibil + fik et visitkort m/ billede af Sheriffen, uden at det kostede en bøde.

DSC02388.jpg

DSC02392.jpg
Det er bedst at sidde foran i politibilen - Mikkel og Tiger

DSC02395.jpg
Krybdyr i gaderne

DSC02397.jpg
Leg er der altid plads til

På vores tur gennem 3 stater har vi set masser af politivogne på afkørsler, bag buske og træer, og heldigvis har de ikke set os. Det eneste man her i staterne skal vænne sig til, er at stop betyder STOP. I starten skulle vi lige vænne os til det, men vi lærte hurtigt, selvom det kan virke lidt overdramatisk at skulle stoppe bilen helt ved et vejkryds i Nevada, hvor du har over én kilometers frit sigte til alle verdenshjørnerne. Men vi er af den overbevisning, at hvis ikke vi stopper alle gangene, popper der lige pludselig en HighWayPatrol op ad ingenting. Og de sidder bare på afvent til nogen hopper i fælden.

Om eftermiddagen lejede vi cykler i Monterey by, og cyklede til "17 mile drive" og et par timer langs kysten. Jens på en cykel, hvor Mikkel var hægtet på (en lignende tandem), Lisbeth med Signe bagpå et barnesæde. Signe bemærkede et rensdyr på turen. Og da hun blev spurgt, hvor hun havde set det, sagde hun "ovre på min side". Så vi måtte tilbage for at se "rensdyret" på hendes side, som kan jo kunne være højre eller venstre. (I bilen siger vi gerne på Mikkels eller Signes side) Et sødt rådyr stod og kiggede på os lige ved siden af os på stien. Det var en smuk tur og det var dejligt at få brændt lidt kalorier af.

DSC02412.jpg

(DSC02413.jpg

DSC02422.jpg
Stillehavet forude - kan I skimte Fiji?

Vi nød vores take away aftensmad ved Monterey's store legeplads og børnene sluttede dagen af med en tur på den velkendte legeplads fra dagen i forvejen.

DSC02426.jpg
På værelset slappede vi af i pejsens skær på værelset

Posted by SMLJ 07:42 Archived in USA

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint